به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    ترکیه به‌عنوان یکی از کشورهای همسایه ایران توانسته طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاران خارجی بسیاری علی‌الخصوص ایرانی‌ها را در زمینه خرید خانه در ترکیه به خود جذب کند. یکی از امکاناتی که برای ایرانیان به‌عنوان مزیت در انتخاب پروژه‌های ساختمانی در ترکیه شناخته می‌شود نیز فروش اقساطی ملک در ترکیه است.

    در این مقاله قصد داریم به معرفی پیش فروش خانه و خرید اقساطی ملک در ترکیه و جوانب مختلف آن بپردازیم. با ما همراه باشید.

    پیش فروش خانه در ترکیه (خرید قسطی)

    مزایا و معایب پیش فروش خانه

    پیش‌فروش خانه از پروژه‌ها دارای مزایا و معایب مختلفی است که با در نظر گرفتن آنها می‌توان تصمیم به خرید خانه در ترکیه گرفت.

    مزایای پیش‌فروش خانه در ترکیه

    • مقرون به‌صرفه‌تر بودن قیمت خانه
    • احتمال سود بیشتر در زمان تحویل با توجه به پرداخت اقساطی
    • امکان انتخاب طبقه و واحد مورد نظر در زمان تحویل
    • امکان ایجاد تغییرات در واحد مربوطه قبل از تحویل
    • امکان استفاده از وام پروژه یا وام‌های بانکی

    به این نکته نیز باید توجه داشت که با اتمام پروژه های مسکونی معمولاً قیمت واحدها نیز افزایش خواهد یافت. همچنین خرید خانه در پروژه ها معمولاً زمانی سودآوری بیشتری خواهد داشت که در ابتدای شروع پروژه نسبت به خرید اقدام شود.

    معایب پیش‌فروش خانه در ترکیه

    • امکان تکمیل نشدن پروژه در زمان تعیین شده
    • امکان شکست پروژه در زمان مشخص شده برای اتمام
    • تفاوت احتمالی پروژه خریداری شده با تحویل داده شده
    • غرامت در صورتی پرداخت می‌شود که پروژه پس از مدت زمان مشخص آماده نشود
    • آماده و راه اندازی مشاعات و امکانات عمومی پروژه زمان بیشتری به‌طول می انجامد
    • ممکن است پروژه با مصالح کیفیت پایین ساخته شود
    • قوانین مربوط به پیش فروش مسکن در ترکیه

      1- طبق قانون ترکیه، قراردادهای پیش پرداخت مسکن قراردادهایی هستند که در آن خریدار متعهد می‌شود قیمت فروش ملک مسکونی را به صورت پیش‌پرداخت یا اقساط بپردازد. فروشنده نیز متعهد می‌شود پس از پرداخت کامل یا بخشی از قیمت ملک مسکونی، ملک را به خریدار منتقل و تحویل دهد.

      2- در پیش فروش ملک که فروش ماکتی (Maketten sat??) نیز شناخته می‌شود بستن قرارداد فروش مسکن با خریدار بدون اخذ پروانه ساختمانی غیر قانونی است. با توجه به اهمیت تصمیم خریدار و دشواری فرایند تصمیم گیری، ارائه فرم اطلاعات اولیه به خریدار که محتوای آن در آیین نامه اجرایی تعیین شده حداقل یک روز قبل از انعقاد قرارداد الزامی است.

      3- پیش فروش املاک مسکونی نیز صرفاً باید به‌صورت رسمی و در قالب قرارداد کتبی معتبر صورت گیرد. همچنین فروشنده تا زمانی‌که قرارداد معتبری منعقد نشده باشد نمی‌تواند از خریدار درخواست پرداخت وجه به هر عنوانی نموده یا وی را بدهکار نماید.

      4- یکی از مهمترین مشکلاتی که در قراردادهای پیش فروش مسکن وجود دارد این است که ممکن است تعداد زیادی از افراد، طرف قرارداد با سازنده باشند و به طبع آن مبالغ بسیار زیادی نیز جمع آوری شود اما واحدها به دلایل مختلف قابل تحویل به خریداران نباشند.

      به‌منظور جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، قبل از شروع پیش پرداخت برای پروژه های بالای 30 واحد، انعقاد بیمه‌نامه پایان کار که محدوده، شرایط و اصول کاربردی آن توسط معاونت خزانه داری کشور تعیین شده، یا ارائه یکی از گزینه‌های ضمانتی مانند ضمانت نامه بانکی الزامی است. به این ترتیب حتی در صورت ورشکستگی فروشنده اطمینان حاصل می شود که مبالغ پرداختی خریداران تضمین شده است.

      5- خریدار بدون ذکر دلیل و بدون پرداخت جریمه حق فسخ قرارداد، می‌تواند نسبت به فسخ قرارداد در مدت 14‌روز پس از تاریخ شروع قرارداد اقدام نماید. به این منظور ارسال اطلاعیه اعمال حق فسخ از طریق دفاتر نوتر در این مدت برای خریدار کافی است.

      6- در صورت فسخ قرارداد توسط خریدار، فروشنده می‌تواند هزینه‌های ناشی از مالیات، کارمزد و تعهدات قانونی ناشی از فروش ملک پیش فروش شده خود را بر اساس: تا سه ماه اول از تاریخ قرارداد 2 درصد، سه تا شش ماه 4 درصد، شش تا دوازده ماه 6 درصد و برای دوازده تا بیست و چهار ماه 8 درصد به‌عنوان غرامت از خریدار دریافت کند.

      نکته مهم در این موضوع، خرید از سازنده‌های معتبر و بزرگ است. بسیاری از سازندگان گمنام که سابقه زیادی در زمینه انبوه‌سازی و ساخت و ساز نداشته‌اند قبل از تکمیل و تحویل واحدهای ساخته شده به مشکل برخورده‌اند و ساخت پروژه آنها متوقف شده است. برخی دیگر نیز با کلاهبرداری، پول‌های خریداران را گرفته و متواری شده‌اند.

      از این رو دقت در انتخاب سازنده، بررسی پروژه‌های گذشته آن، درصد موفقیت تکمیل پروژه در زمان تعیین شده و رضایت خریداران در پروژه‌های قبلی باید در نظر گرفته شود.

    • مواردی که خریدار می‌تواند قرارداد پیش‌فروش خانه را بدون پرداخت غرامت فسخ کند

      در موارد زیر امکان فسخ قرارداد بدون غرامت از جانب خریدار وجود دارد:

    • فروشنده به هیچ‌وجه یا در صورت لزوم به تعهدات خود عمل نکند
    • فوت خریدار
    • خریدار به‌دلیل محرومیت دائمی از کسب درآمد قادر به پیش‌پرداخت نباشد
    • مدت واگذاری املاک پیش فروش شده

      در قراردادهای پیش فروش مسکن مدت تحویل و واگذاری تا حداکثر 36 ماه می‌باشد. طبق قانون نیز خانه پیش‌فروش شده بر اساس یکی از بندهای زیر تحویل داده شده تلقی می‌گردد:

    • ثبت سند مالکیت واحد به‌نام شخص خریدار
    • انتقال تصرف ملک مورد‌نظر به‌نام مصرف کننده در دفاتر نوتر   
    •  

      در خریدهای نقدی پروژه‌‍های آماده تحویل نیز معمولاً تخفیف 10 تا 20 درصدی روی قیمت تمام شده اعمال می‌شود که در خریدهای اقساطی، این تخفیف اعمال نخواهد شد. سند ملکی نیز بعد از اتمام اقساط صادر می‌گردد.

      سندهای صادر شده اولیه برای واحدها ممکن است در ابتدا ‌به‌صورت kat irtifak? باشد که پس از صدور پایان‌کار و دریافت گواهی اسکان به سند مالکیت (Kat Mülkiyet) تبدیل می‌شود.

      • شرایط پرداخت در پیش‌خرید خانه

        شرایط پرداخت و تحویل خانه بسته به قرارداد هر پروژه متفاوت است.

      • در بعضی پروژه‌ها که روی ماکت فروخته می‌شود و هنوز پروژه ساخته نشده ممکن است موعد تحویل 2 سال دیگر باشد. این پروژه ها معمولا 30 درصد قیمت ملک را به‌صورت پیش‌پرداخت دریافت می‌کنند و مابقی طی چند قسط ماهیانه، سه ماهه یا شش ماهه اخذ ‌گردد.
      • در بعضی پروژه‌ها واحد خریداری شده تا چند ماه بعد تحویل داده می‌شود و معمولاً حداقل 40 درصد مبلغ ملک به‌صورت پیش‌پرداخت گرفته می‌شود و مابقی به‌صورت اقساط ماهیانه که معمولا تا یکسال ادامه خواهد داشت دریافت می‌شود
    •  
    • امتناع فروشنده از قبول پیشنهاد جایگزینی قرارداد جدید توسط خریدار در زمانی که فروشنده به‌دلیل محرومیت دائمی قادر به پیش‌پرداخت نباشد
    •  
    • مراجع ذیصلاح رسیدگی به اختلافات پیش‌فروش مسکن

      در صورت بروز مشکل در پیش‌فروش‌های خانه و با توجه به ارزش مالی مورد اختلاف می‌توان با مراجعه به اداره بازرگانی استانی (Ticaret ?l Müdürlü?ü) در استان‌ها، کمیته‌های داوری مصرف کنندگان (Tüketici Hakem Heyetleri) که زیر نظر بخشداری‌ها فعالیت می‌کنند و محاکم قضایی مصرف کنندگان در دادگاه‌ها (Tüketici Mahkemelerine) اقامه دعوی کرد.

      همچنین می‌توان درخواست‌های حسابرسی در مورد شرکت‌هایی که از آن‌ها پیش خرید مسکن کرده‌اید را به ادارات بازرگانی استانی که مورد پیش فروش شده در آن واقع شده ارسال نمایید.

      در پایان می‌توان نتیجه گیری کرد که با توجه به اطلاعات داده شده اگر در انتخاب شرکت سازنده و پروژه دقت شود و نکات مهم آن رعایت گردد امکان خریدی پرسود برای سرمایه گذاری و زندگی با خرید از پروژه های مسکونی فراهم است.

      منبع: evyargroup

    سعید قدرتی
    جمعه 29 / 7 / 1401 - 23:45
    بازدید : 315
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 9
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه